08:45

HEJ

Jag är en erfaren kommunikatör som driver projekt med stort engagemang och innovativa grepp. I vissa uppdrag fungerar jag som rådgivare, i andra tar jag ett mer operativt ansvar. Efter ett decennium som säljare och marknadsförare grundade jag Carlsdotter Communication AB 1999. Uppdragen varierar mellan projektledning och kommunikationsuppdrag. Mina ledord är mod, kunskap och lust och det jag väljer att göra genomför jag helhjärtat.

”När kommunikation utformas inkluderande och i enkelhet blir den lättare att förstå. Då blir det allra bäst.”

2005 startade jag Värmdö Magasin tillsammans med en lokal frilansredaktion för att få fler att upptäcka Värmdö. Magasinet blev ett uppskattat och säkert sommartecken när det damp ner i brevlådorna hos Värmdöborna, och gavs ut i tryckt form fram till 2011. För att lyfta fram turistnäringen instiftade vi Årets turistföretag.

2016 var jag med och grundade Skärgårdsturnén AB, en konsertturné i skärgårdsmiljö som gjorde stor succé under ljumma sommarkvällar på Värmdö, med artister som Louise Hoffsten, Lill Lindfors, Tina Ahlin och Rigmor Gustafsson. För att göra gott för den fantastiska miljö vi spelade i instiftades Skärgårdspriset.

  • Följ gärna mina inlägg om Värmdö på Alltomvarmdo.se.
  • Läs om Värmdös största exploateringsprojekt Gustavsberg. Det gemensamma kommunikationsarbetet startades av byggherrarna och Värmdö kommun 2013.
  • Jag är medlem av Handelsbanken Advisory Board sedan 2011.
  • Ett av mina intressen är fotografering, här kan du följa mina fotoprojekt.

sif_logga

Medlem  i Sveriges Kommunikatörer.