08:45

HEJ

Jag är en erfaren kommunikatör som driver projekt med stort engagemang och innovativa grepp. I vissa uppdrag fungerar jag som rådgivare, i andra tar jag ett mer operativt ansvar. Efter ett decennium som säljare och marknadsförare grundade jag Carlsdotter Communication AB 1999. Mina ledord är mod, kunskap och lust och det jag väljer att göra genomför jag helhjärtat.

Några av de projekt jag är och har varit en del av

  • 2005 startade jag Värmdö Magasin tillsammans med en lokal frilansredaktion för att få fler att upptäcka Värmdö. Magasinet blev ett uppskattat och säkert sommartecken när det damp ner i brevlådorna hos Värmdöborna, och gavs ut i tryckt form fram till 2011. För att lyfta fram turistnäringen instiftade vi Årets turistföretag. Nu skriver jag om Värmdö på Alltomvarmdo.se.
  • 2016 var jag med och grundade Skärgårdsturnén AB, en konsertturné i skärgårdsmiljö som gjorde stor succé under ljumma sommarkvällar på Värmdö, med artister som Louise Hoffsten, Lill Lindfors, Tina Ahlin och Rigmor Gustafsson. För att göra gott för den fantastiska miljö vi spelade i instiftades Skärgårdspriset.
  • Det gemensamma kommunikationsarbetet om Gustavsberg startade jag tillsammans med byggherrarna och Värmdö kommun 2013. Följ Värmdös största exploateringsprojekt här Gustavsberg
  • Jag är medlem av Handelsbanken Advisory Board sedan 2011.
  • Ett av mina intressen är fotografering, här kan du följa mina fotoprojekt.

 


Exempel på kundsamarbeten

Bang&Olufsen, Besqab, Bistro Björkvik, Blå Eken, BodyJoy, CAS, Djurönäset, Expressen, Erling Persson stiftelse, Forma Books, Framgångsrik hälsa, GISAB, Gustavsbergs hamn, Handelsbanken, Helheten, Hoppa Hage, Hööks, Ingaröhallen, Ikano Bostad, JM, Järntorget, LRF Media, LRF Försäkring, Malma Gård, MFAB, NVP, Näpen, Porslinsmuseet, Riksbyggen, SKB, Skärgårdsradion, Stena Fastigheter, Säby Gård, Synsam, Svensk Fastighetsförmedling, TOL Arkitekter, Vattenfall, Värmdö bokhandel, Västra Portvaktsstugan, Värmdö församling, Värmdö Kommun, Viamare, Värmdö bibliotek.


sif_logga

Medlem  i Sveriges Kommunikatörer