08:52

CONTENT MARKETING PÅ RÄTT SÄTT

Content marketing skapar högst kundförtroende av all betald marknadsföring. Ett effektivt verktyg för att förändra attityder och öka försäljningen. Det bygger på lojalitet och tillit. Så här gör du. 

1. Skapa en konkurrenskraftig strategi. När antalet mediekanaler ökar är det en god idé att veta hur just din verksamhet ska kommunicera för att nå fram. Förenkla ditt dagliga arbete med en strategi anpassad för just er.

2. Påminn kunderna om att ni finns med nyhetsbrev. Ökad trafik till hemsidan, låg kontaktkostnad och högt kundförtroende är bara några av fördelarna med att kommunicera via mail. Här får du det som behövs för att lyckas med nyhetsbrev, från idé till färdigt utkast. Installation av adresslistor, en snygg mall och redaktionellt innehåll ingår.
  • Du målgruppsanpassar lätt ditt budskap
  • Redaktionellt innehåll skapar trovärdighet
  • Det är mätbart – se vem som öppnat vad redan efter någon minut

3. Skapa intressanta artiklar i egna mediekanaler. Här produceras redaktionella texter för digitala mediekanaler. När du själv bestämmer vad som skrivs om ert företag förändrar du attityder och påverkar den egna försäljningen. Det här är två exempel av artiklar från en branschtidning och från ett lokalmagasin som vill lyfta fram ett område.

startatidning

Allt om tidskrifter

Värmdö Magasin