Erfaren konsult med stort engagemang och innovativa grepp

Carlsdotter Communication grundades 1999. Med inställningen att alltid sätta kunden främst har jag blivit en flitigt anlitad konsult åt företag och kommuner. I vissa fall fungerar jag som rådgivare och styrelseledamot i andra tar ett mer operativt lednings- och budgetansvar. Gemensamt för de projekt jag blir en del av är att jag genomför dem helhjärtat.

Som person är jag nyfiken, modig, målstyrd och under ständig utveckling. Trivs lika bra när jag får arbeta i team som självständigt.

Nyinflyttad i Värmdö, och nyfiken på min nya hemkommun, grundade jag med hjälp av en fantastisk frilansredaktion Värmdö Magasin 2005. Syftet var att marknadsföra Värmdö och det blev snabbt ett uppskattat sommartecken. Därefter har platsmarknadsföring av olika områden och stadsutveckling upptagit lika stor del av min arbetstid som kommunikationsuppdrag inom olika branscher. Läs mer om mina uppdrag här.