Stor erfarenhet och innovativa idéer

För mig är det självklart att sätta dig som kund främst och inget uppdrag är för stort eller litet. Sedan Carlsdotter Communication grundades 1999 har jag genomfört en mängd roliga uppdrag åt små, medelstora och stora företag och kommuner.

I vissa fall fungerar jag som rådgivare och i andra tar jag ett mer operativt lednings- och budgetansvar. Gemensamt för dom projekt jag blir en del av är att jag genomför dem helhjärtat.

Jag är en lyhörd, modig och målstyrd konsult som levererar från första stund och snabbt kommer in i nya projekt.

Jag vågar ta innovativa grepp där det behövs och bidrar till utveckling. Utmaningar antar jag med att hitta möjligheter och jag arbetar lika effektivt i team med andra som självständigt.

Läs om ett urval av uppdrag här.

Carin Carlsdotter Denell,
Senior kommunikationskonsult

”Som kommunikations-ansvarig i Gustavsbergs-projektet har Carin självständigt lett arbetet framåt, med stort engagemang och en förmåga att entusiasmera andra. Hon är driftig och positiv och har varit en stor tillgång för projektet och för kommunen som helhet.”

Moa Öhman
UTVECKLINGSSTRATEG, VÄRMDÖ KOMMUN

”Carin är lätt att samarbeta med, orädd, positiv och har ett stort engagemang.

Genom sin stora branschkunskap bidrar hon till att styrelsen vågar tänka i nya banor och i förlängningen också till bankens förändringsarbete”.

Niklas Eklund
AREA MANAGER, SVENSKA HANDELSBANKEN