Tar innovativa grepp där det behövs

Ända sedan jag var barn har jag varit intresserad av andra människor. Med stor nyfikenhet och intresse för våra beteenden valde jag därför tidigt att arbeta med marknadsföring, journalistik och kommunikation.

Sedan Carlsdotter Communication grundades 1999 har jag genomfört en mängd roliga uppdrag åt små, medelstora och stora företag och kommuner.

I vissa fall fungerar jag som rådgivare och i andra tar jag ett mer operativt lednings- och budgetansvar. Gemensamt för de projekt jag blir en del av är att jag genomför dom helhjärtat. För mig är det självklart att sätta dig som kund främst.

Fem snabba om mig:

  • Lyhörd, modig och målstyrd
  • Kommer snabbt in i nya projekt
  • Tar innovativa grepp där det behövs
  • Bidrar till utveckling och tillväxt
  • Levererar resultat från första stund

Läs om ett urval av uppdrag här.

Carin Carlsdotter Denell,
Senior kommunikationskonsult

Nyhetsbrev om kommunikation

Nyhetsbrev augusti 2023

Nyhetsbrev juli 2023

Är medlem i: