Jag är en erfaren kommunikatör och projektledare som driver kommunikationsprojekt med stort engagemang och innovativa grepp. I vissa uppdrag fungerar jag som rådgivare, i andra tar jag ett mer operativt ansvar. Företaget grundade jag 1999 för att utveckla mina egna affärsidéer. Ledorden är mod, kunskap och lust. De uppdrag jag åtar mig genomför jag helhjärtat.

Urval av genomförda och pågående projekt

2005 grundades Värmdö Magasin tillsammans med en lokal frilansredaktion för att få fler att upptäcka Värmdö. Magasinet blev ett uppskattat och säkert sommartecken när det damp ner i brevlådorna hos Värmdöborna, och gavs ut i tryckt form fram till 2011. För att lyfta fram turistnäringen instiftade vi även Årets turistföretag. Nu skriver vi om Värmdö på Alltomvarmdo.se.

Carin Carlsdotter Denell är en av grundarna av Skärgårdsturnén AB, en konsertturné i skärgårdsmiljö som gjorde stor succé under ljumma sommarkvällar på Värmdö, med artister som Louise Hoffsten, Lill Lindfors, Tina Ahlin och Rigmor Gustafsson. För att göra gott för den fantastiska miljö de spelade i instiftades Skärgårdspriset.

Det gemensamma kommunikationsarbetet om Gustavsberg startades tillsammans med byggherrarna och Värmdö kommun 2013. Följ Värmdös största exploateringsprojekt här Gustavsberg

Stadsutvecklingskommunikation i Nacka kommun. I samband med att Nacka utvecklas med nya bostadsområden och förtätas så har Carin anlitats för att kommunicera stadsutvecklingsprojekt såsom Fisksätra, Nacka strand och Saltsjöbaden.

Styrelsearbete. Carin Carlsdotter Denell har varit ordförande i Värmdö Företagareförening 2019 och är medlem av Handelsbanken Advisory Board sedan 2011.


Exempel på kundsamarbeten

Bang&Olufsen, Besqab, Bistro Björkvik, Blå Eken, BodyJoy, CAS, Djurönäset, Edtest, Expressen, Erling Persson stiftelse, Forma Books, Framgångsrik hälsa, GISAB, Gustavsbergs hamn, Handelsbanken, Helheten, Hoppa Hage, Hööks, Ingaröhallen, Ikano Bostad, JM, Järntorget, LRF Media, LRF Försäkring, Malma Gård, MFAB, Nacka kommun, NVP, Näpen, Porslinsmuseet, Reurb Development, Riksbyggen, Rockstore, SKB, Skärgårdsradion, Stena Fastigheter, Säby Gård, Synsam, Svensk Fastighetsförmedling, TOL Arkitekter, Vattenfall, Vinnova, Värmdö bokhandel, Västra Portvaktsstugan, Värmdö församling, Värmdö Kommun, Viamare, Värmdö bibliotek.

Carlsdotter Communication AB innehar F-skattsedel och konsultansvarsförsäkring.

Vi värnar om din trygghet. Läs mer om hur vi är anpassade efter GDPR.


Carin Carlsdotter Denell