Jag är en erfaren kommunikatör och projektledare som antar uppdrag med stort engagemang och innovativa grepp. Gemensamt för de projekt jag blir en del av är att jag genomför dem helhjärtat. Ledorden är mod, kunskap, nyfikenhet och lust.

Carlsdotter Communication AB grundade jag 1999. Med bred kompetens och inställningen att alltid sätta kunden främst har jag blivigt en flitigt anlitad konsult åt företag och kommuner.

I vissa fall fungerar jag som rådgivare och styrelseledamot i andra tar ett mer operativt lednings- och budgetansvar.

Som yrkesperson är jag nyfiken, modig, målstyrd och under ständig utveckling. Trivs lika bra när jag får arbeta i team som självständigt.

Nyinflyttad i Värmdö, och nyfiken på min nya hemkommun, grundade jag med hjälp av en fantastisk frilansredaktion Värmdö Magasin. Syftet var att marknadsföra Värmdö och det blev snabbt ett uppskattat sommartecken.

Därefter har platsmarknadsföring av olika områden och spännande stadsutveckling upptagit en stor del av min arbetstid. Läs mer om mina uppdrag här.