Jag är en erfaren kommunikatör och projektledare som antar uppdrag med stort engagemang och innovativa grepp. I vissa fall fungerar jag som rådgivare, i andra tar ett mer operativt lednings- och budgetansvar. Gemensamt för de projekt jag blir en del av är att jag genomför dem helhjärtat. Mina ledord är mod, kunskap, nyfikenhet och lust.

Carlsdotter Communication AB grundade jag 1999. Med bred kompetens i bakfickan och inställningen att alltid sätta kunden främst blev jag snabbt en flitigt anlitad konsult. Genom åren har jag arbetat med olika typer av företag, från mindre verksamheter till medelstora företag och kommuner. När jag själv ville veta mer om min nya hemkommun startade jag en egen tidning om densamma. Det väckte sannolikt mitt stora engagemang för samhällsutveckling och platsmarknadsföring. Läs mer om mina uppdrag här.

Carlsdotter Communication AB innehar F-skattsedel och konsultansvarsförsäkring samt är anpassade efter GDPR.