All framgångsrik kommunikation bygger på lojalitet och tillit. Med den erfarenheten i ryggen utvecklar jag kommunikationsplaner och ser till att hålla hemsidor och andra mediekanaler levande hos dig som företag och kommun. Content marketing skapar högst kundförtroende av all betald marknadsföring och är ett av de effektivaste verktygen för förändrad attityd och ökad försäljning. 

När antalet mediekanaler ökar är det en god idé att veta hur just din verksamhet ska kommunicera för att nå fram. Jag förenklar ditt dagliga arbete genom att skapa en konkurrenskraftig strategi. 

Att skapa intressanta artiklar i de egna mediekanalerna, där du själv bestämmer vad som skrivs om ert företag, förändrar attityder hos människor och påverkar försäljningen. 

Påminn kunderna om att ni finns med säljande nyhetsbrev. Ökad trafik till hemsidan, låg kontaktkostnad och högt kundförtroende är bara några av fördelarna med att kommunicera via mail.

Jag hjälper dig med det som behövs för att lyckas, från idé till färdigt utkast. Installation av adresslistor, en snygg mall och redaktionellt innehåll ingår. Du når mig här.


Carin Carlsdotter Denell