Lever du ditt drömliv, eller inte? Hör av dig.

Published by Carin Carlsdotter Denell on

I dag fokuserar jag på; dom kalla fötterna i storlek 25 som sakta kröp ner under mitt täcke i morse. Stunden av meditation som gav mig en massa nya roliga idéer. Tacksamhet över att jag har ett kreativt arbete som jag utvecklas av med många spännande möten. Glädjen över bilen som jag drömt om i åtta år och att jag har nära till hav och skog. Och inte minst att jag lever min dröm. Tack vare en gammal kollega.

Vi möttes i somras, Daniel Collin och jag, hade inte hörts av på länge. Jag summerade snabbt vad som hänt sedan sist och han replikerade med -Vad kul att du verkar leva ut dina drömmar. Jag undrade misstänksamt om jag förskönat det jag berättat men smakade sedan på orden. Han hade rätt. Jag har en förmåga att leva ut mina drömmar. Livsmålen har uppfyllts ett efter ett. Jag affirmerar. Det funkar för mig, jag ser i bilder vad jag vill och så blir det så. På ett eller annat sätt.

Jag ser dock inte alltid livet så här ljust. Motstånd envisas med att dyka upp när jag minst önskar det och jag måste styra mina tankar. För tänk om dom bara är en lektionsuppgift som ska lösas under den skolgång som aldrig tar slut? Jag letar efter facit och önskar att svaren går att Googla fram. Men livsprocessen är så finurligt uträknad att det inte går. I alla fall inte för mig. Så numera välkomnar jag det som kommer som kunskap. Och jag fortsätter att leva mitt drömliv. Inklusive allt.

Har du uppfyllt någon livsdröm? Eller blir du bara provocerad av det här pratet? Är du en företagare som förverkligat din affärsidé? Har du fixat något mot alla odds? ”Jag lever mitt drömliv”. Pröva att säga det själv. Vad händer? Oavsett vem du är eller vad du gör är du varmt välkommen med din historia. Jag gör ett reportage om livsdrömmar och nås på 070-7333144. Hör av dig!

Carin Carlsdotter Denell

Categories: AKTUELLT

0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *