Våga göra misstag

Published by Carin Carlsdotter Denell on

bildInledde dagen på Resumés inspirationsfrukost på Summit idag, med tre olika talare. Att höra Vings marknadschef Claes Pellvik berätta om sina framgångsfaktorer var nästan lika intressant som att höra Jan Scherman berätta om när Bonniers styrelse tackade nej till att köpa Blocket. TV4 hade chansen att köpa in sig för en bråkdel av de 187 miljoner som Schipstedt kort tid därefter gick in med. Därmed gick Bonniers miste om en av sina kanske bästa affärer. Jan Scherman talade på ett mänskligt och engagerande sätt om misstagen som bidrog till hans karriär, och vikten av att skapa en positiv atmosfär ända in i styrelserummen. Jag lämnade seminariet med en befriande känsla i kroppen.


0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *