Fat Molly och jakten på lyckan

Published by Carin Carlsdotter Denell on

fatmollyJag tror på möten, och på att uppfylla drömmar. Jag blev därför inte förvånad när jag sprang på Hilde Schölberg Flink som jag har velat skriva om så länge. För ett par år sedan delade vi kontor. Då var hon coach och hjälpte människor att hitta rätt i jobbdjungeln. En eftermiddag frågade jag henne om hennes drömmar och hon berättade lite försynt att hon just hade skrivit ett manus till en bok. Bara för att det var så kul.

Idag ligger Fat Molly på bokhandlarnas topplistor och pryder bokdiskarna med sitt rosa omslag. Molly har allt, tre underbara barn, bor i sin drömvilla och är lyckligt gift. Men är aldrig nöjd. Frågan är om hon någonsin kommer att uppfylla sina drömmar. Fat Molly är livsstilslit och beskriver vardagen i en småbarnsmammas hektiska vardagsliv.

Språket är Hildes. Jag hör henne nästan berätta när jag läser. Numera titulerar sig Hilde författare och skriver som bäst på sin andra roman. Glädjen i hennes ögon när hon berättar om den går inte att ta miste på, och  namnet är ännu hemligt. Men ett är säkert, snart har hon uppfyllt ännu en av sina drömmar.

Fat Molly hittar du för 99 kr på Adlibris.