Framtiden utstakad på slottet

Published by Carin Carlsdotter Denell on

IMG_6479IMG_6480

Nu är jag tillbaka efter fem härliga semesterveckor tillsammans med familjen. En av de varmare sommardagarna gjorde jag något jag gör varje termin. Jag åker på konferens med mig själv. Den här gången blev det Tyresö slott. En hel dag satt jag i deras härliga miljö och lade upp planering inför höstens alla uppdrag och aktiviteter. Jag frågade mig vad jag vill med min verksamhet och varför.

När gav du dig själv egentid för reflektion senast? Det kan vara den viktigaste investeringen du gör för att nå framgång i din verksamhet. Hitta en plats där du mår bra och är avskuren från din vardag och ställ dig följande frågor:

  • VAD vill jag helst av allt göra just nu?
  • VARFÖR vill jag göra det?
  • VILKA är mina personliga mål?
  • HUR kan jag nå dem?
  • NÄR vill jag nå dem?
  • Med VEM/VILKA personer vill jag arbeta tillsammans med?
  • VAR vill jag vara?

Jag konstaterade jag att jag lever min dröm och gör det jag just nu  helst av allt vill göra. Men vad framtiden har i beredskap står jag helt öppen inför, som alltid. Varmt lycka till med din framtidsdag!

/Carin

Categories: AKTUELLT