Fördelen med en kollaps

Published by Carin Carlsdotter Denell on

fordelarnamedenkollapsDrew Silver är en ensamstående pappa som sabbat det mesta för sig. Sitt äktenskap, kontakten med tonårsdottern och sin rockkarriär. Efter en stroke talar hans exfrus blivande man, som är läkare, om för honom att han måste genomgå en operation för att återställa ett allvarligt fel på aortan. Men Silver tackar nej. Fördelarna med en kollaps tog tid att komma in i men så helt plötsligt gick den inte att lägga i från sig. Tårarna rann av och till, av glädje, sorg och skratt. Fördelarna med en kollaps innehåller det mesta av kärlek, komplicerade familjeförhållanden och vänskap. Författaren Jonathan Tropper bor i USA, är inne på sin fjärde bok och har tidigare skrivit succéromanen ”Sju djävligt långa dagar”. Jag rekommenderar honom gärna och ser redan fram emot nästa bok.

Categories: AKTUELLTBOKHYLLAN