Bländverk

Published by Carin Carlsdotter Denell on

”Sorlet från femhundra deltagare fyller den stora konferenslokalen där Alex King snart ska inleda sitt föredrag. Någonstans högt uppe under taket ställs ett kikarsikte in och nedräkningen börjar.” En förmögen, känd affärsman får ett hot han inte lyssnar till och lönnmördas. Snart skickas hoten till fler. Bländverk är bara början på en serie böcker om Alex King, beteendevetaren som blir inblandad i utredningen av en serie mord i Stockholmsmiljö. En spännande inledning och ett lika bra driv får mig att vilja streckläsa boken. Thomas Eriksons nya thriller imponerar med sitt tydliga och samtidigt varma språk. Han är själv beteendevetare och har skrivit i 20 år. Läs hela intervjun med Thomas här. Fråga efter Bländverk, Damm Förlag, hos Värmdö Bokhandel.

Categories: BOKHYLLAN

0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *