En trädgårdsmästares väg

Published by Carin Carlsdotter Denell on

Vår trädgård är uppbyggd med väldigt mycket inspiration från oasen Zetas, dit vi åker så gott som varje vecka. I dag träffade jag Victoria Skoglund, som driver Zetas trädgård. Jag frågade om hon inte ville starta en liknande trädgård på Värmdö. Hon log och sade att hon får frågan hela tiden från människor som vill se hennes koncept på flera platser. Men hon vill ha kontroll på de projekt hon blir en del av, och fortsätter att göra det bästa av den plats hon utvecklat till en unik oas i närheten av Kungens kurva. Om du ännu inte upptäckt Zetas med dess sköna café mitt i den vackra växtligheten, gör det nu! Man kan gå omkring som i ett museum och bara njuta av installationer och träd man knappt trodde fanns. Min Stella, 3,5 år älskar att vara i den harmoniska miljön, liksom vi vuxna. Om du inte har möjlighet att besöka trädgården kan du köpa boken En trädgårdsmästares väg om Viktoria Skoglund och hennes arbete, ren och skär njutning från pärm till pärm. Finns i bokhandeln och utges av Bokförlaget Max Ström.

Categories: AKTUELLT

2 Comments

Göran · 27/06/2012 at 08:42

Jag blir nyfiken på er tomt. Älskar Zetas, en sommar när vi flyttade djursjukhuset och jobbade jämt blev Zetas en livlina!

    Carin Carlsdotter · 28/06/2012 at 09:01

    Du är så välkommen hit Göran!

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *