De imperfekta

Published by Carin Carlsdotter Denell on

En amerikansk miljonär startar en internationell engelskspråkig dagstidning i Rom, av högst personliga skäl. I De imperfekta får vi följa dess framgång och fall under ett haft sekel. Berättelsen får sitt djup genom starka personporträtt av redaktionens medlemmar, sköna berättelser som beskriver människor med olika bakgrund och personligheter. Den här boken utkom 2011 på Weylers förlag och har inte gjort mycket väsen av sig. Internationellt sett har den dock gjort succé. Med all rätt. Längesedan jag njöt så av läsning. Tom Rachman (-74) är född i London och uppväxt i Kanada. De imperfekta är hans debutroman.

Categories: BOKHYLLAN

0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *