Om livspussel

Published by Carin Carlsdotter Denell on

Någon skaffar hjälp utifrån, en annan tar en eftermiddagsvila och vägrar att jobba under sina många tågresor, en tredje har skrivit böcker som terapi och någon annan har fått börja om från början på alla plan. I nya boken Livspusslet (hur gör man?) får du en inblick i hur andra människor löst sina liv, den ena kreativare än den andra. Du möter Alexandra Charles, Alexandra Zazzi, Annika Jankell, Annette Lefterow, Camilla Läckberg, Christin Mellner, Gabriella Svanberg, Helena Nyblom, Ingemo Bonnier, Jill Taube, Katerina Janouch, Monika Ahlberg, Mari Jungstedt, Maria Wells, Paula Ternström och Zinat Pirzadeh. Allesamman delar frikostigt med sig av  sina tankar i personliga berättelser. Några av dom berör på djupet, någon får mig att skratta. En inspirerande och varm bok jag gärna rekommenderar. Du hittar den i bokhandeln eller här för 200 kr. Utgivaren 1,6 miljoner- och 2,6 miljonerklubben har som främsta syfte att sprida information om kvinnors hälsa och livskvalité.


0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *