Fuskaren som försvann

Published by Carin Carlsdotter Denell on

fuskarensomforsvannHar du någon gått i terapi eller funderar på att göra det. Läs Fuskaren som försvann. Redan från första raden ler jag. Inte bara för att jag hör Per Naroskins välbekanta röst från P1´s spanarna när jag läser utan också av igenkänning. Det här är en välskriven berättelse om tre människor som möts under en terapiutbildning och om vänskap. En dag får Martin ett telefonsamtal som kastar honom tio år tillbaka, till den lyckligaste och olyckligaste tiden i hans liv, och till ett svek han gjort allt för att glömma. Jag får känslan av att vara i en roadmovie när jag följer Martin under hans livsresa och dom möten han gör. Per Naroskins språk tilltalar mig mycket och jag ser fram emot en uppföljare till denna färgstarka debutroman. Fuskaren som försvann är utgiven av Norstedts och kostar 239 kr.


0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *