Frukostmöte i konstens tecken

Published by Carin Carlsdotter Denell on

Stockholm är en konststad i världsklass, med ställen som Moderna, Fotografiska och nu Artipelag, och i dag hade Frukostakademin sin sommaravslutning i skärgårdens nyaste och skönaste turistsatsning. 200 företagare bjöds på frukost och Lena Gelin från Artipelag berättade den spännande historien om Artipelags tillkomst. Samuel Lind, som företräder den konstnärliga delen, berättade om deras värdar, som inte ska betraktas som konstvakter, utan ska ge besökaren en större upplevelse av konsten genom sin stora kunskap och presentation av verken.

Erik Zachrison hälsade 200 företagare från Nacka och Värmdö hjärtligt till vårens sista möte.

Artipelag har redan blivit mitt nya favorittillhåll för såväl privata upplevelser som jobbmöten. Och Frukostakademin är och förblir en av de bästa mötesplatserna för att träffa intressanta människor i näringslivet. Här hittar du mingelbilder på några av dem.

 

Categories: NÄTVERK

0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *