Artipelag blev Årets turistföretag

Published by Carin Carlsdotter Denell on

DSC_0038 DSC_0079 I dag var jag stolt över att få dela ut priset för Årets turistföretag till vår nya konsthall Artipelag och dess grundare Björn Jakobson, här tillsammans med Josefin Jakobson. Årets turistföretag nomineras av Värmdö Magasins läsare för den som gjort en särskild insats för turismen i Värmdö. Så här låter årets nominering:

”Artipelag har etablerat sig som en naturlig mötesplats för besökare från hela Stockholmsområdet. Dessutom får de lokala besökarna ofta sällskap av nyfikna kulturintresserade gäster från andra delar av världen. Ett be­söksmål att vara stolta över. Det breda konstutbudet, evenemang för alla åldrar, arkitekturen, maten och den väl bevarade naturen gör Artipelag till Årets turistföretag 2013.”

– Vi är väldigt glada för den här bekräftelse och uppmuntran, min familj och jag, säger Björn Jakobson stolt när han tar emot diplom och blommor tillsammans med sin dotter Josefin Jakobson, även hon engagerad i verksamheten.

Utmärkelsen delades ut under en välbesökt näringslivsträff arrangerad av Värmdö företagarförening med syfte att få lokala företagare att träffas och göra affärer.


0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *