Från tryckt magasin till digital kanal

Idén föddes när familjen flyttade till Värmdö och vi upplevde de mest fantastiska platser. Platser att dela med sig av. Med hjälp av en lokal frilansredaktion blev drömmen om ett magasin verklig och 2006 såg första numret dagens ljus.

Värmdö Magasin blev ett säkert sommartecken när den landade i hushållens brevlådor om somrarna. Och en viktig marknadsföringskanal för lokala företag. För att lyfta fram turistnäringen lite extra grundades även Årets turistföretag. 2011 utvecklades satsningen till att gälla året runt.

När Värmdö kommun och Visit Värmdö året därpå startade en annonsfinansierad broschyr och annonsörerna tvingades välja marknadsföringskanal valde vi att göra uppehåll med tidningen och lyfta fram Värmdö digitalt istället. Efter tio år bytte sajten namn till Alltomvarmdo.se.

Så här sade några av tidningsläsarna:

– Hela tidningen är väldigt fin, inspirerande och snygg. Rolig att läsa.

– Satt just och bläddrade i Värmdö magasin (som jag tycker är fantastisk) känner mig stolt över att ”vi på” Värmdö ger ut ett sådan vacker och exklusiv tidskrift gratis…

– Jag har tittat i ert senaste nummer hos min dotter och blivit mycket begeistrad – skulle ni kunna skicka mig er tidning?

– Tack för en jättefin tidning som låg i brevlådan igår kväll – och ett särskilt tack för texten om Vision Häst! Super.

– Vilken fantastisk tidning som låg i brevlådan när vi kom hem idag! Stort grattis till en fin produktion!